SGS Tracking Hunter

399,00 kr

SGS Tracking Hunter: Har invävt gummi på ena sidan av remmen för bättre fäste mot kläderna. Den riktar sig till tex hundförare och eftersöksjägare som behöver en rem som sitter ännu bättre i tuffa miljöer.

Friktionsgummit finns även på insidan på den korta delen. Vilket gör att den sitter ännu bättre runt den ordinarie vapenremen.

Finns i olika längder/storlekar. Standardlängden S-XXL passar 80% av alla jägare.

Clear
SKU: N/A Category:

Description

Safety Gun Strap består av två delar:

1: Kort rem med kardborrband och snabbfäste “Hona”. Den monterar man runt den ordinarie vapenremmen.

2: Lång rem med snöre, ljusterspänne och snabbfäste “Hane”. Den monterar man runt kolvhalsen eller pistolgreppet med hjälp av snöret som är fastsytt som en ögla.

Man tar på sig geväret och hänger det som vanligt på axeln. Där efter tar man den långa delen bakom ryggen och fäster fast Safety Gun Strap med hjälp av snabbspännet på framsidan.

När man sedan ska ta av sig geväret frigör man snabbfästet och tar där efter av sig geväret som vanligt och låter Safety Gun Strap hänga kvar. Som ett resultat av detta får du ett gevär som sitter stabilt. Och det är lätt att komma snabbt till skott.

Vill du förenkla hanteringen av ditt vapen innan och efter jakt? Med en praktisk vapenrem bär du enklare med dig dina vapen i samband med jakten.
Hos oss på Harpsöe Sweden hittar du Safety Gun Strap som är designad för att passa olika sorters vapenremmar med olika funktioner. Våra produkter är tillverkade i Sverige med material från ledande tillverkare i Europa därför att säkerställa att våra produkter håller hög kvalitet, samtidigt som priserna är förmånliga.

Safety Gun Strap fyller flera olika praktiska funktioner. Först och främst gör de hanteringen av vapnet smidigare genom att du kan hänga det över axeln eller på ryggen. Förutom att det blir lättare att bära med sig vapnet avlastar många vapenremmar dessutom din kropp, då vapnet som bärs med en vapenrem oftast inte känns lika tungt som att bära på armen när tar dig fram genom jaktmarkerna.

Produkterna hos kommer i flera olika utföranden. Här hittar du Safety Gun Strap i olika material, färger och specialfunktioner.

Additional information

Storlek

S-XXL, XS-M, XXL—>

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SGS Tracking Hunter”

Your email address will not be published. Required fields are marked *